Amp Human Starter Kit - 1x PR Lotion Bottle + 5x PR Lotion Sachet - Amp Human PR Lotion - Verzorging

Amp Human Starter Kit - 1x PR Lotion Bottle + 5x PR Lotion Sachet

Prijs: €51,99 €54,99 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Momenteel niet voorradig

Vergelijkbare producten

Minder last van verzuring en sneller herstel met PR Lotion van Amp Human.

Wanneer je een intensieve of langdurige inspanning levert krijg je vroeg of laat last van verzuring in je spieren. Er wordt dan melkzuur gevormd in de spieren. Onder deze zuurstofarme omstandigheden wordt lactaat gevormd als eindproduct, dit het restant van het melkzuur. Anders dan veel sporters denken, is lactaat een supergoede energiebron die energie levert aan de spieren. 

De stof natrium carbonaat / bicarbonaat zorgt ervoor dat het melkzuur wordt geneutraliseerd, waardoor spierpijn wordt voorkomen of wordt weggenomen. Feitelijk kan je dan dus langer een dergelijke inspanning leveren. Bicarbonaat is aanwezig in ons lichaam, maar de concentratie hiervan wordt naarmate we ouder worden steeds lager.

Bicarbonaat is hetzelfde als baking soda. Vroeger dronken renners in de Tour dit voor een tijdrit om de positieve effecten hiervan te ervaren. Met een groot nadeel: zuiveringszout is niet om te drinken, het smaakt verschrikkelijk en kan voor maagklachten zorgen.

Gelukkig is er tegenwoordig een mooi alternatief op de markt. Amp Human PR Lotion. Deze zalf smeer je op de plekken waar verzuring zal gaan optreden (meestal de benen). De bicarbonaat wordt via de huid opgenomen en heeft dus een neutraliserend effect op het melkzuur. Daarnaast zorgt PR Lotion ervoor dat het lactaatgehalte wordt verhoogd, waardoor de spier juist van meer energie wordt voorzien.

Wij hebben dit product inmiddels zelf al veel getest en zijn echt heel erg enthousiast. 

Wanneer te gebruiken
Tijdens uw pre-workoutroutine.

Waar te gebruiken
Voor trainingen van het onderlichaam, kuiten tot onderrug. Voor trainingen van het bovenlichaam, armen, schouders, borst, rug.

Ingrediënten: Natriumbicarbonaat, poloxamer 407, aqua (water), isopropylpalmitaat, lecithine, cetylalchol, propyleenglycol, gedenatureerde alcohol., Benzylalcohol, natriumhydroxide, polyglyceryl-4 lauraat, natriumlaurylsulfaat, menthol, sorbinezuur, parfum.

Reviews

Schrijf een review

Wielervoeding.be werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.be

Webwinkel door Manieu.nl