Promo Concap Energiereep - 9 + 1 gratis - +1 gratis - Promo

Concap Energiereep - 9 + 1 gratis

Een energie reep die zich van de andere onderscheidt omdat ze als enig het gepatenteerde concap malio extract bevat. De samenstelling verder geeft ales wat een energie reep moet hebben en bovendien zeer goed eetbaar in moielijke omstandigheden. bv. in wedstrijd of intensieve training. Ook opname geeft geen spijsverteringsproblemen en men voelt na een 15-20 minuten reeds de voordelen van extra energie en zeker ook de extra naar uithouding. Een unieke energie reep.

GEBRUIK EN DOSERING

Gebruik voor een sportinspanning van een 60 tot 90 minuten een concap energie reep 25 tot 30 minuten voor men begint.
Voor een duurtraining gebruikt men elke 60 minuten een concap energie reep tot de laatste zestig minuten, dan gaat men over naar een concap energie gel of concap energie gel final. Succes verzekerd, omdat de concap repen en gels veel meer zijn dan gewone energie repen.

Doe de test en voor atletiekers, doe een nuchter training en herhaal deze goed uitgerust een andere dag met een concap energie reep 30 minuten voor de inspanning, je gaat merken dat de trianing veel vlotter afgewerkt kan worden en ook nadien is de spierstijfheid veel minder voelbaar als zonder de concap energie reep. Herhaal het ook met ieder andere energie reep en wij garanderen u dat ge toch een voelbaar verschil in de prestatei gaat opmerken met de concap reep.

Ook voor wielrenners, rij nuchter tot men volledig leeg is. Neem dan een concap energie reep en je merkt dat binnen de 15 tot 20 minuten je terug  opgeladen bent. Doe dit ook eens met ieder ander energie reep en we garanderen dat u met de concap reep een unieke verbetering tegenover andere opmerkt.

Ingrediënten: Glucose, gepofte rijst 18%, hazelnoten 9%, havervlokken 8%, gedroogd fruit 7%(papya en ananas), geharde plantaardige vetten, emulgator:sojalecithine, concap 4%

Per / Pro
40 gr
Energie / Energy
706 kJ / 168 kcal
Koolhydraten
24,4 gram
waarvan suikers <
15,4 gram
Vetten
6,2 gram
waarvan verzadigd
0,55 gram
Eiwitten
1,04 gram
Vezels
0,36 gram
Natrium
0,076 gram


Allergenen declaratie EU: Product bevat noten en gluten

Reviews

Schrijf een review

Wielervoeding.be werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.be

Webwinkel door Manieu.nl