Concap Max Isotonic - Lemon - 800 gram - Concap - Isotone sportdrank - Sportdranken - Tijdens de inspanning

De Concap Max Isotonic is specifiek ontwikkeld om sporters te ondersteunen bij het behalen van topprestaties tijdens wedstrijden en intensieve trainingen. Deze sportdrank is verrijkt met een hoog gehalte aan koolhydraten, extra zouten en aminozuren. De combinatie van fructose en maltodextrine voorziet het lichaam van extra energie, terwijl de toegevoegde zouten helpen om de verloren zouten tijdens het sporten aan te vullen. Bovendien stimuleert het aminozuur citrulline een betere doorbloeding, wat de prestaties verder kan verbeteren.

Onze formule is zorgvuldig samengesteld om maagklachten te voorkomen en om snel door het lichaam te worden opgenomen.

Gebruiksaanwijzing:
Meng 30 gram poeder (equivalent aan 1 afgestreken doseerlepel) met 500 ml water. Drink de bereide oplossing binnen 3 uur na het mengen.

Dit product is een voedingssupplement. Bewaar het op een koele, droge plaats en bescherm het tegen overmatige hitte en direct zonlicht. Houd het buiten het bereik van kinderen. Overschrijd de aanbevolen dosis niet. Let op: voedingssupplementen kunnen een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

Ingrediënten: Maltodextrine, fructose, zuurteregelaar: natriumcitraat, kaliumgluconaat, citrulline, bèta-alanine, calciumgluconaat, aroma: citroen, kleurstof: bèta-caroteen.

Voedingswaarden

  Per 100g Per portie
energie 372 kcal/1581 kJ 112 kcal/475 kJ
vetten 0g 0g
verzadigde vetten 0g 0g
koolhydraten 93g 28g 11%*
suikers 74g 22g 24%*
eiwitten 0g 0g
zout 1071mg 322mg 23%*
calcium 486mg 146mg 18%*

Reviews

Schrijf een review

Wielervoeding.be werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.be

Webwinkel door Manieu.nl