Concap Max BCAA - 250 gram - BCAA - Voedingssupplementen voor sporters

Ontdek nu Concap Max BCAA met een verrukkelijke perziksmaak! Deze krachtige poedervormige formule staat garant voor effectief spierherstel en ondersteunt jouw spieren na intense inspanningen*.

Ben je klaar om vermoeide spieren en spierpijn na je training te vermijden? Dan is Concap Max BCAA jouw ideale partner!

Of je nu een krachtsporter bent die streeft naar indrukwekkende spiergroei of een duursporter die zijn uithoudingsvermogen wil vergroten, Concap Max BCAA is jouw geheime wapen. Onze geavanceerde formule biedt ondersteuning voor beide sportdisciplines.

Maar dat is niet alles: Concap Max BCAA fungeert als een bron van essentiële aminozuren, de bouwstenen van eiwitten. Eiwitten spelen een cruciale rol bij het vergroten en behouden van spiermassa. Dankzij de heerlijke perziksmaak wordt jouw post-workout routine niet alleen effectiever, maar ook smaakvol.

Elke pot Concap Max BCAA bevat maar liefst 17 porties van deze krachtige formule, waardoor je een maand lang kunt profiteren van zijn voordelen.

*Concap Max BCAA levert aminozuren, essentiële bouwstenen voor eiwitten. Eiwitten dragen bij aan het behoud en de groei van spiermassa.

Gebruiksaanwijzing:

Voeg de inhoud van 1 doseerlepel (7,5g poeder) toe aan 500 ml water en meng goed.

Ingrediënten: Elke dagportie (1 afgestreken doseerlepel / 7,2g poeder) bevat: BCAA 2:1:1 (leucine*, isoleucine*, valine*), 1000mg glutamine, 75mg magnesiumcitraat (20%RI*), zuurteregelaar: citroenzuur, 300mg maltodextrine, zoetstof: sucralose, perzikaroma, kaliumgluconaat en bèta-caroteenkleurstof, waarbij *deze aminozuren essentieel zijn en *RI de referentie-inname aangeeft.

Dit voedingssupplement met zoetstoffen is niet geschikt voor kinderen, zwangere of zogende vrouwen, dient bewaard te worden op een koele, droge plaats met een temperatuur tot 25°C en zonder direct zonlicht, moet buiten bereik van kinderen worden gehouden, mag de aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden en vervangt geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl.

Reviews

Schrijf een review

Wielervoeding.be werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.be

Webwinkel door Manieu.nl