Prijzen
Prijzen en omschrijvingen op Wielervoeding.be worden zorgvuldig ingevoerd en gecontroleerd. Echter, voor onjuistheden of incorrecte informatie kan Wielervoeding.be niet verantwoordelijk worden gesteld. Wielervoeding.be houdt zich ten allen tijde het recht voor om prijzen, afbeeldingen en artikelgegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerder gedane aankopen. De op Wielervoeding.be genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 9% of 21% btw, en exclusief, indien van toepassing, verzendkosten. De laagste prijsgarantie geldt niet op onze tijdelijke aanbiedingen of afgeprijsde producten, aanbiedingen van concurrenten of aanbieders die buiten Nederland actief zijn.

Verzendkosten
Uw bijdrage aan de verzendkosten binnen België is €4,95. Vanaf een bestelling van €39,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Levering
Wij streven er naar uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de betaling te verzenden, dit houdt in: op werkdagen, mits voorradig en tenzij anders is overeengekomen. Heeft u een bestelling gemaakt voor 18:30 uur, dan proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. De levertijd zal 1 - 2 werkdagen zijn. Als de levertijd afwijkt van de vermelde aantal werkdagen, wordt u uiteraard per mail ingelicht.

Verzending
Wielervoeding.be zorgt ervoor dat uw bestelling goed verpakt wordt aangeboden aan de verzender: PostNL of DHL. Wielervoeding.be is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal tijdens verzending. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om zoekgeraakte zendingen te helpen traceren.

Copyright
Niets van deze website mag worden gekopieerd, alle rechten op de teksten zijn voorbehouden aan Wielervoeding.be. Rechten op de afbeeldingen behoren ook toe aan Wielervoeding.be. Zonder schriftelijke toestemming van Wielervoeding.be is het niet toegestaan (tekst)informatie, afbeeldingen, foto's, producten en/of diensten die deel uitmaken van de site te wijzigen, kopiëren, distribueren, verzenden, tonen, uit te voeren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, in licentie te geven, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen. Reproductie en herverdeling van de inhoud van deze site is verboden bij de wet en kan helaas leiden tot civiele en strafrechtelijke maatregelen.

Wielervoeding.be gaat voor co2 en afvalneutraal


Klik hier voor meer informatie

© 2011 - 2019 Wielervoeding.be

Webwinkel door Manieu.nl