Concap Duration 55-11 - 100 gram - Sportdranken - Tijdens de inspanning

Concap Duration 55-11 - 100 gram

EAN: 7061119167568
Levering: 1 - 2 werkdagen
Prijs: €18,95 €19,95 Beschikbaar1 - 2 werkdagen
Momenteel niet voorradig

Concap Duration+ is het nieuwste supplement van Concap en bestaat uit een hoge dosis nitraten van rode biet (500 mg) gecombineerd met heel wat andere werkzame stoffen. Het is ontwikkeld om de duursporter extra uithouding te bezorgen. Het spinazie extract werkt ook op de spieren, waardoor het zeer geschikt is voor sporters die gedurende 45 minuten tot 5 uur moeten presteren.

Bij gebruik zal men zich bij trainingen of wedstrijd langer kunnen inspannen. Het geeft meer uithouding en het lichaam krijgt een beter gevoel, mede dankzij de bevordering van zuurstoftransport en dus doorbloeding in de spieren.

Ingrediënten: Dextrose, Rode bieten extract, L-taurine, Spinazie extract, L- arginine, L-citruline, L-ornithine, Beta-alanine, ascorbinezuur, ijzer bisglycinaat sulfaat, aroma bosbes.

Gebruik 1 koffielepel in glas lauw water 1 à 2 uur voor de inspanning.

 

Gebruiksadvies: begin 3 dagen voor een wedstrijd met de toepassing van het supplement, zodat het lichaam zich kan opladen. Neem één tot twee uur voor de training 2 à 3 schepjes van het maatlepeltje in een half glas water, goed mengen en uitdrinken.

Reviews

Schrijf een review

Tags:

Wielervoeding.be werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.be

Webwinkel door Manieu.nl