GoldNutrition Pre-Workout Endurance - 300 gram - Voor de inspanning

GoldNutrition Pre-Workout Endurance - 300 gram

Prijs: €21,99 €28,99 Beschikbaarop werkdagen voor 18:00 besteld, vandaag verzonden
Momenteel niet voorradig

De Pre Workout Endurance-formule bevat Palatinose ™ (Isomaltulose), een koolhydraat met een lage glycemische index die gedurende een lange periode energie levert zonder suikerpieken te veroorzaken. Daarnaast bevat dit product BCAA's die spierkatabolisme voorkomen en herstel bevorderen.

Pre Workout Endurance bevat:

BCAA: essentiële aminozuren die spierafbraak helpen voorkomen en herstel bevorderen
Rhodiola Rosea: een plant die het gebruik van vetzuren als energiebron bevordert en helpt bij het verbeteren van het uithoudingsvermogen bij intensieve lichamelijke inspanning.
Cafeïne: helpt de prestaties tijdens de training te verbeteren door zijn stimulerende en thermogene werking. Gunstig bij langdurige inspanningen. Vertraagt ​​vermoeidheid door de waargenomen inspanning van de atleet te verminderen, vermindert pijnperceptie en creëert een gevoel van welzijn.
AAKG: AAKG stimuleert de productie van stikstofmonoxide, omdat het als voorloper hetzelfde werkt. De toename van het stikstofmonoxidegehalte heeft een vaatverwijdend effect, waardoor de bloedtoevoer naar de spieren toeneemt en daarmee de toevoer van voedingsstoffen die hun ontwikkeling bevordert. AAKG-suppletie wordt goed verdragen en helpt het aantal herhalingen tijdens de training te verhogen.
L-Carnitine: bevordert de vermindering van de productie van kooldioxide, wat een van de belangrijkste factoren is van vroege vermoeidheid bij langdurige inspanning
White Willow: is een struik die al eeuwenlang wordt gebruikt om koorts en pijn te verminderen, waardoor aspirine ontstaat. De ontstekingsremmende eigenschappen voorkomen de ontwikkeling van spierontsteking die gepaard gaat met langdurige inspanning.

Ingrediënten (Orange): Maltodextrine, Palatinose (Isomaltulose), BCAAInstant 2: 1: 1 (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, emulgator (zonnebloemlecithine)), L-arginine α-ketoglutaraat, L-carnitine L- tartraat, L-arginine hydrochloride, L-tyrosine, voedingszuur (citroenzuur), aroma, kleurstof (bèta-caroteen (1%)), extract van witte wilgenbast, watervrije cafeïne, Rhodiola rosea-extract (wortel), kaliumcarbonaat, zoetstof (sucralose ), L-citrulline DL-malaat, Groene thee-extract (Camelia sinensis). Gefabriceerd in faciliteiten die gluten, melk, soja, eieren en vis verwerken, zodat u sporen ervan kunt bevatten.

Per serving (15 g)

Energy 233 kJ / 55 kcal
Lipids <0,1 g
Of which saturated <0,1 g
Carbohydrates 10 g
Of which sugars 5 g
Fiber <0,1 g
Protein 4 g
Salt 0,06 g
L-Arginine AKG 1000 mg

Reviews

Schrijf een review

Wielervoeding.be werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.be

Webwinkel door Manieu.nl