Concap Energy Gel XL - 1 x 80 gram - Concap - Energiegels - Tijdens de inspanning

Deze zorgvuldig uitgebalanceerde formule heeft alles wat een energie gel moet hebben, de snelle en trage suikers, de nodige vitaminen die men nodig heeft voor directe werking, afgaande op de testen die men deed met profs voor een tijdrit of een cyclo cros. De geleidelijke afgifte zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel wat resulteert in een betere spreiding van de energievoorziening. Dit maal met een handige en eenvoudige draaidop waardoor u meerdere keren over u gel kan doen. Tijdens een marathon is dit perfect om met de uw loop verschillende keren steeds een beetje energie binnen te krijgen. Deze gel is voorzien van een handige verpakking met draaidop.

Gebruik: Bij een wedstrijd tot ongeveer 90 minuten, een gel een 15 tot 20 minuten voor vertrek en een extra gel na een 40 tot 50 minuten wedstrijd. Bij langere wedstrijden, een gel 10 minuten voor vertrek en elk uur een extra gel. Gebruik als laatste gel de concap final gel.

Verpakt: per stuk

Ingrediënten: Water, Glucose-Fructoe Syrup, Maltodextrin, Pectin, Carrageenan, Citric Acid, Sodium citrate, Natural and Natural Identical Flavors, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Per 
40 gr
Energie / Energy
442 kJ / 104 kcal
Koolhydraten
26 gram
Vetten
0 gram
Eiwitten
0 gram


Allergenen declaratie EU: -

Reviews

Schrijf een review

Tags:

Wielervoeding.be werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.be

Webwinkel door Manieu.nl