Lightning Endurance High Energy Gel Variety Pack - 8 x 60 ml - Lightning Endurance - Energiegels - Tijdens de inspanning

Lightning Endurance High Energy Gel Variety Pack - 8 x 60 ml

Prijs: €11,99 Beschikbaarop werkdagen voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
Momenteel niet voorradig

Dit pakket bevat 8 Lightning Endurance High Energy Gels in 2 verschillende smaken, zodat je kunt genieten van een gevarieerde en smaakvolle ervaring tijdens je trainingen en wedstrijden.

De Lightning Endurance High Energy Gel is een gel die direct energie levert tijdens het sporten. Elk sachet bevat 50 gram koolhydraten, waardoor het een krachtige brandstofbron is. Voor optimale opname en hydratatie wordt aanbevolen de gel met voldoende water te combineren.

Wat deze gel bijzonder maakt, is het gebruik van stevia als zoetstof in plaats van kunstmatige zoetstoffen zoals acesulfaam-k of sucralose. Dit maakt het een gezondere keuze voor sporters die bewust omgaan met hun voeding. Door de basis van maltodextrine worden de koolhydraten geleidelijk opgenomen, wat suikerpieken voorkomt.

De Lightning Endurance High Energy Gel is geschikt voor veganisten en glutenvrij, wat het een veelzijdige optie maakt voor sporters met specifieke dieetbehoeften. Dit product is ideaal voor sporters die snelle energie nodig hebben zonder concessies te doen aan hun voedingskeuzes.

Let op! Houd er rekening mee dat als een product niet op voorraad is, het zal worden vervangen door een vergelijkbaar product. Bovendien geldt de houdbaarheidsgarantie van 3 maanden niet voor testpakketten.

Reviews

Schrijf een review

Wielervoeding.be werkt energieneutraal

 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

 

© 2011 - 2024 Wielervoeding.be

Webwinkel door Manieu.nl