Promo Concap Energiereep - 5 + 1 gratis

Levering: 1 - 2 werkdagen
Prijs: €9,09 €10,89 Beschikbaar1 - 2 werkdagen
Selecteer de gewenste smaak:
Selecteer de gewenste smaak:
Momenteel niet voorradig
Selecteer de gewenste smaak:

Concap Energiereep - 5 + 1 gratis

Een energie reep die zich van de andere onderscheidt omdat ze als enig het gepatenteerde concap malio extract bevat. De samenstelling verder geeft ales wat een energie reep moet hebben en bovendien zeer goed eetbaar in moielijke omstandigheden. bv. in wedstrijd of intensieve training. Ook opname geeft geen spijsverteringsproblemen en men voelt na een 15-20 minuten reeds de voordelen van extra energie en zeker ook de extra naar uithouding. Een unieke energie reep.

GEBRUIK EN DOSERING

Gebruik voor een sportinspanning van een 60 tot 90 minuten een concap energie reep 25 tot 30 minuten voor men begint.
Voor een duurtraining gebruikt men elke 60 minuten een concap energie reep tot de laatste zestig minuten, dan gaat men over naar een concap energie gel of concap energie gel final. Succes verzekerd, omdat de concap repen en gels veel meer zijn dan gewone energie repen.

Doe de test en voor atletiekers, doe een nuchter training en herhaal deze goed uitgerust een andere dag met een concap energie reep 30 minuten voor de inspanning, je gaat merken dat de trianing veel vlotter afgewerkt kan worden en ook nadien is de spierstijfheid veel minder voelbaar als zonder de concap energie reep. Herhaal het ook met ieder andere energie reep en wij garanderen u dat ge toch een voelbaar verschil in de prestatei gaat opmerken met de concap reep.

Ook voor wielrenners, rij nuchter tot men volledig leeg is. Neem dan een concap energie reep en je merkt dat binnen de 15 tot 20 minuten je terug  opgeladen bent. Doe dit ook eens met ieder ander energie reep en we garanderen dat u met de concap reep een unieke verbetering tegenover andere opmerkt.

Wielervoeding.be gaat voor co2 en afvalneutraal


Klik hier voor meer informatie

© 2011 - 2019 Wielervoeding.be

Webwinkel door Manieu.nl